Last item in reviews has to be entered twice


#21

This started happening a while ago but I don’t recall since when. I never cared enough to mention it. I don’t use scripts or anything of that sort, I use both mobile and laptop.


#22

I don’t recall this happening prior to using scripts but this might be a coincidence.

Maybe everyone who encounters this problem should list the scripts they’re using (if they are) ?


#23

I’ve had the problem for several months. I’ve always just assumed it’s a curse for using scripts and decided to live with it :wink:
Mac, firefox, scripts

But I see people also get it without them, so guess not! If it can be fixed that would be great =)
If not, well, I’ve already learned to live with it =P
It’s only one item, never more, so not that bad.


#24

I’m using Chrome and also quite a few scripts. I’m not sure exactly when this problem started occurring but I never thought about mentioning it before because I thought it was just me or my internet or whatever.
It doesn’t happen all the time, it seems to be random but I can try disabling all the scripts for my next review session and see what happens.


#25

This has started happening to me in browser now too (Firefox on Mac OS 10.10.5). It’s not just repeating the last item, but for some reason after I exit the review session it gets added back as one available review, so I have to start a new session to clear it. I’ve disabled WK Improve (only script I was using) so we’ll see if that helps.


#26

We pushed out an update which should address this issue. If it does not please let us know!


#27

I have it still happening on my end. I’m using the latest version of Chrome on Windows 10. I have scripts installed however, not sure if that might be keeping this bug around. I’ll try without scripts for a bit and see if there’s a difference. It doesn’t happen to me every time, but most times it does repeat.


#28

I have had similar issues intermittently with this ever since I started using scripts, but now the entire review list starts from scratch as long as I have any script running. on the last correct answer it flashes 0 then goes right back to the number I have to review. Working with Firefox on Mac High Sierra.


#29

This happened to me first time today. I had to do like 35 review items again thinking it might be some external issue. But it got reset again. I disabled all scripts and did a “wrap up” with 10 items and it worked.

Some script might be messing up this process after the update. I’m not sure which… This is bad, really bad.


#30

This doesn’t sound like the same bug as this topic is about.


#31

Sorry. Posted in a hurry when I saw the title. Not sure what to do from here. I disabled every script and kept only the “WK Double Check” one, and it happened again. I don’t have the time at the moment to try with others.

It might be related to that particular script. Will have to confirm later.


#32

See this thread:

Seems the script broke. You can send inquiries to the authors here:


#33

This topic was automatically closed 365 days after the last reply. New replies are no longer allowed.