だから、私は質問しました:
わかんない…何でメインポストをウィキにするって?
そうそう、自分だけで自己紹介を書くことだったんだよ。自己紹介って別の意味ある?
ああそっか。ごめん。なんかね「こうしたいんだけど、しようかな?」って感じで
いいえ、@doublemcさんのせいではなくて、僕のせいです。
僕は文脈を読めばよかったです。
申し訳ありません。![]()
いやいや、ましょう刑を正しく使わなかったみたいで
私のレベルが不足から、このブログが分かりません :((((
Maybe I could add an English version of all my entries.
don’t bother, I’ll reach a level where I can understand ![]()
You will! I’m sure of it! But I still think it’d be a good idea
Hi everyone!
Today I wasn’t able to get much study in because I’ve been studying for exams.
I wish there would only be big exams, say, once a semester, instead of every couple of weeks. But I guess those would be even more stressful…
皆さんこんにちは。
今日はね、試験のために一生感銘に勉強してますから日本語に集中できなくなりました。
こんな大試験ってさ、数週間ごとじゃなくて毎学期ごとだったらいいと思います。
でも、がちで酷いストレスもあってまあ…
しけんをがんばって!
そうしますね!
I translated one of my favorite songs, Step On Me by The Cardigans. I changed the title though.
カーディガンズに作られた大好きな「私を踏んでも」っていう曲を翻訳しました。でもすっかり翻訳されたタイトルってちょっと変に聞こえるので変えました。
踏んでも勝手に
私の左足を踏んでるけど
別にいいよ
邪魔だろう?
踏んでる足が壊れっちゃいそう
けど他のを使えるよ
何をしてもいい いい
どうなってもいい いい
踏んでも 勝手に
何でも自由にしな
私は手伝うから
何でも君のもんだ
私があげた
頭に君が詰まったみたい
離れない
私の心を見張ってほしい
でも捨てたじゃない?
何をしてもいい いい
どうなってもいい いい
踏んでも 勝手に
何でも自由にしな
私は手伝うから
何をしてもいい いい
どうなってもいい いい
踏んでも 勝手に
何でも自由にしな
私は手伝うから
何でも君のもんだ
私があげた
踏んでも 勝手に
踏んでも 勝手に
踏んでも 勝手に
I have to admit it’ll be a difficult change to wrap my head around… i think you were already 25 when I joined ? ![]()
Congratulations nonetheless
!
Oh hey there!
Hopefully I level up faster from now on!
Thanks!
Getting closer to 30. Congrats on the level Up! ![]()