API key not registering on userscripts


#1

I logged on today and found I am having an issue where I am being asked to enter in my API key. It says:

It seems you haven’t generated an API key yet.
Please click [here] to generate one automatically.

So I generated a new API key, but it keeps coming up with the same error on all the userscripts I have installed.

How can I fix this?

(I am using Wanikani Real Numbers, Wanikani Ultimate Timeline, and Wanikani Reorder Ultimate).


#2

you need to input the API key into the userscript, no?


#3

I found that with Tampermonkey on Vivaldi, (a chromium browser), that I had to disabled strict mode for the userscripts to work.That was just earlier today.


#4

How do I input the API into the userscript? I’ve never had to do this before.


#5

That’s probably because the settings page changed.
Means the scripts need to be updated to fetch the key properly again.


#6

Oh, I see. Thanks :slight_smile:


#7

The WaniKani Real Numbers script has the same issue, I just disabled it for now. I did apply the script fix to the Ultimate Timeline, but it looks like it might have been updated just now already.


#8

yep, I found the problem on the Real Numbers.While an official update is launched, I have made myself a quick fix. We need to modify only one line.


#9

@Jaiced I think I solved the problem in the WK Real Numbers script. Please verify this. I’ll be updating my other scripts now.


#10

Sorry, just saw the message now. Yes it works, thanks :slight_smile:


#11

This topic was automatically closed 365 days after the last reply. New replies are no longer allowed.